Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania românească Techtex din judeţul Maramureş are capacitatea de a produce 50 de milioane de măşti chirurgicale pe lună şi se laudă că deţine în acest moment stocuri pentru a acoperi întreg necesarul intern.

Ioan Filip, preşedintele Grupului Taparo, transmite că Techtex, companie românească situată în judeţul Maramureş, poate produce 50 de milioane de măşti chirurgicale pe lună, acoperind necesarul României de dispozitive medicale de protecţie.

Techtex face parte din Grupul Taparo şi este o companie integrată vertical, care produce acum toate componentele necesare realizării măştilor şi echipamentelor de protecţie.

Integral pe CapitalComentarii

v Tocmai ca este Romaneasca si da de lucru Romanilor, nu se "poate", deoarece noi nu mai putem produce nimic, doar strainii si sa ne vinda la ce pret vor

22 septembrie 2020 23:17

Lute Am mai auzit pronisiuni si laude aiurea de coispe ori si faptic nimic ,spuneti asta lui Plavan si Mandolina ,ca ei mai cred si propaga orice aiureala.

22 septembrie 2020 11:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.