Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Când vorbesc despre al doilea val, vorbesc de suprapunerea creşterii numărului de cazuri și a creşterii mortalității și severității cazurilor. Aș zice că România, cu siguranță, a intrat în al doilea val”, este de părere Antoine Flahault, directorul Institutului de Sănătate Globală al Universităţii din Geneva şi una dintre cele mai importante voci din Europa în domeniul COVID-19.

La Geneva, echipa de cercetare a epidemiologului Antoine Flahault face predicţii matematice zilnice despre cum va evolua epidemia în următoarea săptămână, pentru fiecare ţară şi regiune în parte. Mai mult de o săptămână predicţia nu mai poate fi ştiinţific obiectivă, însă, pentru că noul coronavirus are o complexitate ce depăşeşte modelele matematice de care dispun în prezent chiar şi cele mai avansate centre de epidemiologie.

Profesorul Flahault a răspuns pe loc solicitării Libertatea pentru un interviu, deoarece crede că este de datoria oamenilor de ştiinţă să răspundă, prin jurnalişti, publicului despre lucrurile pe care le-a limpezit sau nu cercetarea în acest moment şi care ne pot fi, realist, aşteptările.

Integral pe LibertateaComentarii

Hai, măh, lăsați-ne cu „experții” ăștia ai lu Pește Prăjit globalist! Pandemia se va stinge ca prin farmec după alegerile prezidențiale din SUA. Nu mai e mult. În noiembrie. Ea a fost dezlănțuită de „Liliecii” globaliști ca să-l împiedice pe antiglobalistul Donald Trump și pe generalii săi să mai rămână la butoanele de comandă ale celei mai puternice țări din lume, care ar trebui să fie și nucleul viitoarei guvernări unice mondiale. Sper că orice om cu cerebelul intact a aflat ce este aceea N.O.M. (Noua Ordine Mondială) și cu ce linguroi neomarxist se mănâncă...

22 septembrie 2020 11:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.