Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR propune organizarea referendumului „Fără Penali” simultan cu alegerile naţionale care vor avea loc pe data de 6 decembrie, se arată într-un comunicat de presă, scrie Agerpres. Potrivit sursei citate, duminică se împlinesc doi ani de când iniţiativa "Fără Penali" a ajuns în Parlament, în tot acest timp fiind blocată de PSD.

"PSD-ul care se dezice de Dragnea şi nu mai susţine candidaţi penali îşi bate joc de un milion de oameni care au semnat pentru „Fără Penali”. USR a propus votarea iniţiativei anul acesta şi organizarea referendumului odată cu alegerile locale din 27 septembrie, ca un semnal de schimbare a clasei politice înainte de alegerile naţionale din decembrie.

Integral pe Hotnews


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Daniel Păi mai usr-istilor, am mai votat o dată 300 de parlamentari.Faceti asta si penalii nu vor mai zvea loc pe liste.

21 septembrie 2020 10:44

EURO-penala Ursula von der Pizden-Kommissar: Bine, da' ce au paduchii astia lungi & latzi cu mine?! Ca eu si cu co-Penala mea Baba Merkel îi stiam co-derbedei de-ai nostri "green" de nadejde, cu pedo-bulangii-elghebete, cu "adoptiile", cu anti-"hate speach"-uri, cu #Refugiada, cu "salvarea" planetelor & comp. si idiotii ne sare acuma la beregata sa ne ia EURO-mau'?!

20 septembrie 2020 22:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.