Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conform CV-ului oficial publicat pe site-ul www.pmb.ro, Gabriela Firea este studentă la Drept la Ecologică din 2013, nereușind să absolve nici în 2017, nici în 2018, nici în 2019, nici în 2020, asta deși Universitatea Ecologică nu e vreun reper în învățământul superior.

Faptul că Firea nu a absolvit până acum această facultate poate fi explicat și de faptul că primarul Capitalei face confuzii mari în privința legislației și ceeea ce este și mai grav este că le comunică public, votanții ei fanatizați crezând-o, iar jurnaliștii cumpărați cu bani publici de la bugetul local, închizând ochii.

În ultima săptămână, disperată că cel de-al doilea mandat este tot mai departe cu tot sprijinul oferit de fostul președinte Traian Băsescu, ce va rămâne în istorie ca un penibil care a ajutat o mahalagioaică, Firea a emis două comunicate de presă care arată că habar nu are după șapte ani de studiu la Facultatea de Drept nici măcar ce prevede Codul Penal.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.