Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a propus, duminică, organizarea unei dezbateri în trei, împreună cu Gabriela Firea și cu Nicușor Dan, aceștia fiind, în opinia fostului șef al statului, principalii candidați la funcția de primar general al Capitalei.

Candidatul PMP la funcția de primar general, fostul președinte Traian Băsescu, a propus, duminică, să se organizeze o dezbatere între el și Gabriela Firea (PSD), dezbatere la care să vină, dacă dorește, și Nicușor Dan (PNL - USR - PLUS).

"Eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat.

Integral pe România LiberăComentarii

Spitalul 9 Mai asta, de la orele 0.10 si 0.12, ai uitat sa-ti iei medicamentele sau nu ai respectat doza !

21 septembrie 2020 15:38

Traian Băsescu încă odată, adică cu repetir În nemernicia mea ca un câine turbat, am mușcat mâna țării care m-a hrănit și care m-a crescut, am mințit poporul și am batjocurit națiunea, ascunzându-mi gândurile ticăloase, dar n-am remușcări. Hăhăhăhăhăăă! Eu nu mă pot opri, pentru că Eu sunt avionul, iar un avion la enșpe mii de metri nu poate fi oprit. Eram avion și pe vremea când metresa mea blondă Elena Udrea era șefa cancelariei mele, iar când madama se suia cu bucile ei pe birou, eu ca un adevărat avion ce sunt intram în picaj sub găoaza ei și din poziția în genunchi executam apoi un looping și-i culegeam caimacul de pe clitoris, era o nebunie de dezbateri și pleziruri, hăhăhăhăhăhăăă! Tocmai de aceea îi invit pe contracandidații mei să dezbatem dezbaterea avionului în picaj și în looping, să le arăt eu ce fapte de vitejie făceam la găoaza metresei mele, hăhăhăhăhăhăăă! Eu nici nu m-am scremut bine să candidez că deja am și pierdut alegerile din București. Hăhăhăhăhă! Astea-s de plâns. Votați Traian Băsescu primar general al capitalei, pentru că am mare nevoie de o altă vilă-n Mihăileanu pe care să mi-o fac cadou mie în primul rând, după care o s-o donez tot cadou celeilalte ploade a mea, că sărmana e săracă lipit pământului brazdei moșiei mele de 300 de hectare de la Nana. Băăă, da proști mai sunteți, proștilor! Hăhăhăhăhăăă! Eu am cu mai mult de 10 procente de voturi mai mult decât ceilalți. Catarza voturile? So cheres voturile mo Pralea, mo? Cum ar spune bunul meu pretin Bercea Mondialu și tot clanul lui de țigani borâți și de țigănci împuțite. Hăhăhăhăhăăă! Lui ăsta i-am luat aurul și l-am băgat apoi la ocnă, hăhăhăhhăăăă! Votați Traian Băsescu, primar general al capitalei! Hăhăhăhăhăăă! mUE PSD!

21 septembrie 2020 0:12

Traian Băsescu În nemernicia mea, am mușcat mâna țării care m-a hrănit și care m-a crescut, am mințit poporul și am batjocurit națiunea, ascunzându-mi gândurile ticăloase, dar n-am remușcări. Hăhăhăhăhăăă! Eu nu mă pot opri, pentru că Eu sunt avionul, iar un avion la enșpe mii de metri nu poate fi oprit. Eram avion și pe vremea când metresa mea blondă Elena Udrea era șefa cancelariei mele, iar când madama se suia cu bucile ei pe birou, eu ca un adevărat avion ce sunt intram în picaj sub găoaza ei și din poziția în genunchi executam apoi un looping și-i culegeam caimacul de pe clitoris, era o nebunie de dezbateri și pleziruri, hăhăhăhăhăhăăă! Tocmai de aceea îi invit pe contracandidații mei să dezbatem dezbaterea avionului în picaj și în looping, să le arăt eu ce fapte de vitejie făceam la găoaza metresei mele, hăhăhăhăhăhăăă! Eu nici nu m-am scremut bine să candidez că deja am și pierdut alegerile din București. Hăhăhăhăhă! Astea-s de plâns. Votați Traian Băsescu primar general al capitalei, pentru că am mare nevoie de o altă vilă-n Mihăileanu pe care să mi-o fac cadou mie în primul rând, după care o s-o donez tot cadou celeilalte ploade a mea, că sărmana e săracă lipit pământului brazdei moșiei mele de 300 de hectare de la Nana. Băăă, da proști mai sunteți, proștilor! Hăhăhăhăhăăă! Eu am cu mai mult de 10 procente de voturi mai mult decât ceilalți. Catarza voturile? So cheres voturile mo Pralea, mo? Cum ar spune bunul meu pretin Bercea Mondialu și tot clanul lui de țigani borâți și de țigănci împuțite. Hăhăhăhăhăăă! Lui ăsta i-am luat aurul și l-am băgat apoi la ocnă, hăhăhăhhăăăă! Votați Traian Băsescu, primar general al capitalei! Hăhăhăhăhăăă! mUE PSD!

21 septembrie 2020 0:10

Cristi Basescule, cică te așteaptă dracnea ptr un interviu la *Rahova.

20 septembrie 2020 20:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.