Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Măștile de protecție a nasului și a gurii trebuie să ajungă în ultima săptămână de campanie electorală la cetățenii care beneficiază de măști gratuite cumpărate de Guvernul României.

„Vreau să vă anunţ că s-a finalizat achiziţia de măşti pentru cele 2.300.000 de beneficiari, persoane aflate în situaţie de vulnerabilitate, care au fost predate către Direcţiile de Sănătate Publică pentru a fi distribuite către cetăţeni prin intermediul administraţiilor locale. Aici trag un semnal de alarmă către primari, să nu se apuce să-şi facă campanie pe această temă.

Aceste măşti sunt acordate pe baza unor anchete sociale, pe baza unor evaluări, cetăţenii au dreptul să primească măştile şi măştile respective trebuie să ajungă la oameni fără să fie vreo condiţionare politică, că le trece prin cap PSD-iştilor să facă şi chestii de-astea.”, a avertizat Ludovic Orban. Premierul a mai adăugat că au fost cumpărate măștile pentru secțiile de votare și trimise către Prefecturile din țară.

Integral pe România LiberăComentarii

Mihai Păi chiar tu, cu "guvernul meu " ati politizat acordarea acestor masti. DE CE LE DAI MAI ORB ANELE IN SAPTAMANA INAINTE DE ALEGERI.? OARE DE CE ? MARE MANIPULATOR ESTI! ROMANII S -AU PRINS SI LA ALEGERI VĂ VOR TAXA!

20 septembrie 2020 16:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.