Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Interviu exclusiv cu Mihai Bendeac, prima vedetă care a anunțat public că s-a infectat cu virusul SARS-COV-2 la o înmormântare.

Mihai Bendeac a dezvăluit ce a pățit după ce s-a infectat cu COVID-19.

”A fost un val uriaș de hate (ură - n.red.) pe care nu l-am băgat în seamă. Cred că a fost datoria mea să spun lucrul acesta. După ce s-a întâmplat treaba asta, în zilele imediat următoare când mergeam pe stradă, întâlneam trei tipologii de oameni.

Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”, a spus Mihai Bendeac.

”Este un virus. Marea lui problema e că se împrăștie foarte ușor”, a adăugat el.

”Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spun nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme. Dacă avem oameni care și-ar dori, facem săli pline, oprim aerisirile și ne autoizolăm noi și 350 de oameni, timp de 14 zile. Jucăm toate spectacolele de teatru, facem o boală teatral vorbind”, a glumit Bendeac.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.