Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că la scrutinul din 27 septembrie votanţii au de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie".

El a susţinut că, în prezent, în municipalitatea bucureşteană există o "caracatiţă infracţională".

"În aceste alegeri avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie şi cer votul bucureştenilor şi pentru a rezolva problemele lor care ţin de trafic, de poluare, de căldură şi apă caldă, de şcoli, de spitale, de consolidarea clădirilor cu risc seismic, dar şi pentru ca această caracatiţă infracţională să meargă acolo unde îi este locul. Atrag atenţia bucureştenilor, celor care vor să scape de această caracatiţă infracţională, că avem alegeri într-un singur tur şi orice vot care nu se duce la singurul candidat care poate să învingă această caracatiţă se duce implicit spre administraţia PSD - Firea care a ruinat oraşul", a declarat Nicuşor Dan.

Integral pe AgerpresComentarii

je Josnica creatura acest USR ist - uniunea securistilor din Romania, jalnica creatura Nicusor Dan a judecat el, a arestat, condamnat la puscarie, caci nenorocita creatura aplica metodele KGB-iste din anii 45' - 60'. Nicusor Dan urmasul blestemat al KGB-istilor !

21 septembrie 2020 5:57

Muie postacilor Psd Tu imputit de postac Psd-ist @Mihai voiai sa il votez pe Nicusor,,cata minciuna si manipulare pe postaci Psd-isti,,zi sa moara ma-ta ..ca ai vrut sa il votezi

20 septembrie 2020 22:18

v D-le Nicusor Dan, nu stiu daca este asa cum declari, dar daca cistigi Primaria, "vreau sa vad toata caracatita primariei la puscarie", daca nu esti ca toti politicienii cu minciuni si exagerari.

20 septembrie 2020 16:59

Mihai Băiatule, voiam să te votez, dar, ai depășit orice limită a bunului simt, ti-ai arătat adevăratul caracter. Înclin să îi dau crezare d- nei Firea că esti împins la primărie de mafioții cărora să le faci jocurile.

20 septembrie 2020 16:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.