Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis va fi prezent, luni, pe șantierul unei noi mari lucrari de infrastructură, foarte apoape de finalizare. Este vorba despre linia de cale ferată Gara de Nord-Aeroportul Otopeni. Președintele va parcurge acest traseu cu un tren care apartine CFR Călători, respectiv cu o Sageataă Albastră, scrie Clubul Feroviar, preluat de Ziare.com.

Potrivit sursei citate, începând de vineri, două automotoare cunoscute ca "Sageata Albastră" fac teste pe noua conexiune feroviară spre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, care este aproape de finalizare.

Toate aceste pregătiri au fost făcute pentru că luni este asteptat președintele Klaus Iohannis, care vrea să meargă cu trenul pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni. Se pare că șeful statului a cerut în mod imperativ ca materialul rulant să aparțină operatorului feroviar de stat CFR Călători și nu unei firme private.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Mihai Tovarășul nicolae ceausescu inaugurează magistrala albastră . Oamenii muncii îl ovationeaza pe iubitul conducător, far călăuzitor, înaltul om de stat ,vizionarul "guvernului meu".

20 septembrie 2020 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.