Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, astăzi, în timpul unei vizite făcute împreună cu premierul Victor Orban la amplasamentul viitorului Spitalului Regional de Urgenţe (SRU) din Iaşi, că acest spital este cel mai avansat dintre cele trei unităţi regionale care urmează să fie construite în România, el menţionând că îşi doreşte ca unitatea medicală să fie construit într-un termen cât mai scurt. Valoarea totală a proiectului se ridică la 500.350.000 de euro, relatează Agerpres.

"Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi este cel mai avansat în acest moment. Ne aflăm la faza de proiect şi verificator de proiecte. Sperăm ca paşii să se facă într-un ritm alert. Personal, voi urmări să avem un parcurs cât mai rapid, iar acest drum să fie scurt şi să urmărim operaţionalizarea acestui SRU cât mai devreme, să nu aşteptăm acel termen care este dat în contractul cu BEI sau în contractul pe care îl avem pentru toate cele trei spitale regionale. Ne aflăm pe amplasamentul viitorului SRU", a afirmat Tătaru.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.