Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Familia Clejanilor încearcă din nou să o scape pe Margherita de pușcărie, tânăra vedetă ajungând deja la al treilea dosar penal.

Conform Poliției, tânăra a mers la o agenție imobiliară pentru a-și scoate la vânzare apartamentul de peste 100.000 de euro pe care l-a achiziționat în urmă cu mai puțin de un an. Acolo ceva s-a întâmplat, iar între fiica Clejanilor și două angajate ale agenției a avut loc un schimb de replici, după care totul a explodat. Margherita le-a împins pe femei, le-a tras de păr, ba chiar le-a scuipat și le-a înjurat.

Ioniță de la Clejani și Viorica sunt disperați să nu le intre fata după gratii și, așa cum au afirmat mereu, trebuie să găsească soluții ca să o apere. O sursă din anturajul Clejanilor au dezvăluit pentru playtech.ro la ce soluție s-au gândit părinții Margheritei.

„Au fost și ei învățați de cineva cum să facă. O să o ducă la un control psihiatric, ca să o scoată cu probleme. Deși presupunem toți că ea chiar are, din moment se apucă să zgârie femei și face scandal peste tot. Este tare greu pentru Viorica și Ioniță, dar ce pot face? Bun, rău, este copilul lor, nu îl vor lăsa să se ducă la pușcărie”, consemnează playtech.ro declarația sursei.

Integral pe CapitalComentarii

Uta Trebuia invatatura bagata in ea la greu nu bani si sfidare !!Pacat ii inteleg ca parinti ,pe ea nu !!!

20 septembrie 2020 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.