Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surpriză în România, după ce un important lider interlop din țară a fost eliberat după doar 8 luni în închisoare, cu toate că ar fi trebuit să stea trei ani de zile. Ce s-a întâmplat de fapt.

Liderul clanului Corduneanu, Costel Corduneanu, condamnat în ianuarie la trei ani de închisoare, a fost eliberat condiţionat încă de joi, scrie Ziarul de Iași.

Decizia a fost luată de Tribunalul Mureş, care a admis o contestaţie formulată de condamnat. Costel Corduneanu a depus mai multe solicitări în instanţă pentru a fi eliberat, el invocând că a întrunit fracţia necesară încă din vară. Asta pentru că pedeapsa de trei ani de închisoare din ianuarie a fost redusă de judecători la finele lunii aprilie, când magistraţii din Mehedinţi au scăzut din condamnare două intervale de arest preventiv de-ale lui Corduneanu.

Integral pe CapitalComentarii

Bun! Acum ia gândiți-vă! Cum i-ar sta acestui interlop, Corduneanu, la Cotroceni?! Este vremea lor. Este poate mai calificat decât cel actual. Mai ortoman. Are oi mai multe, multe și cornute. Mai original mioritic, nu un sas moleșit în lux și tras de sfori de securiști. Un Corduneanu autentic... Ehe! Am fi cineva în Evropa. Ar pune-o la respect chiar și pe Merkeloaia de ar avea baba orgasm de cum l-ar privi. Ba chiar ar lăsa-o grea din priviri. Iar dacă ar purta și barbă peste curul lui nebărbierit la ten precum Marcel Ciolacu, care nu e decât un alt dac adevărat nemoleșit în luxuri și succesuri și nu e tras de sfori de securiști și care s-o aibă alături și pe Lia Olguța Vasilescu care să-i bage munca în tramvai sau tramvaiul în muncă, pentru că așa-i moda pe la mUE, am fi mai americani decât ăia din SUA, iar în Evropa am fi stăpâni de stăpâni, conform doctrinei propovăduită de cunoscutul cotidian Pravda. Până și Lenin s-ar întoarce în sicriul lui de sticlă ca s-o binecuvânteze pe Mama Rusia cu o bășină de pe lumea ailaltă. Cu respect, Friedrich Preputzius Limbrikus Clitorisius Hemoroidus Fekalius von Paulus, adică pe scurt Paulus

21 septembrie 2020 0:50

Bun! Acum ia gândiți-vă! Cum i-ar sta acestui interlop, Corduneanu, la Cotroceni?! Este vremea lor. Este poate mai calificat decât cel actual. Mai ortoman. Are oi mai multe, multe și cornute. Mai original mioritic, nu un sas moleșit în lux și tras de sfori de securiști. Un Corduneanu autentic... Ehe! Am fi cineva în Evropa. Ar pune-o la respect chiar și pe Merkeloaia de ar avea baba orgasm de cum l-ar privi. Ba chiar ar lăsa-o grea din priviri.

20 septembrie 2020 3:51

v "Buna" justitie avem. Judecatorii isi merita toti banii, este drept ca nu se stie de unde provin, "dar nu ne intereseaza"

19 septembrie 2020 23:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.