Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi suporteri olandezi ai echipei PSV Eindhoven au fost condamnaţi la închisoare de o instanţă spaniolă, după ce au umilit, în urmă cu 4 ani, mai multe cerşetoare originare din România, la Madrid, scrie Europa Press.

Autorităţile spaniole s-au autosesizat după apariţia imaginilor, iar ceea ce părea iniţial să ducă cel mult la o amendă a ajuns să-i coste pe fanii batavi trei luni de închisoare.

În cele din urmă, ambasada Olandei la Madrid, conducerea clubului de fotbal, dar şi diverse oficialităţi olandeze şi-au cerut scuze în numele fanilor şi au promis găsirea vinovaţilor şi pedespirea lor. Asta după ce suporterii au întâlnit un grup de cerşetoare originare din România şi s-au distrat pe seama lor. Suporterii le-au cerut femeilor să facă flotări pentru câţiva euro.

Integral pe ProTVComentarii

Oltean Romani a ajuns principalul exportator de cersetori, cersetoare, copii hoti de buzunare etc. Cetatenii romani, cinstiti, cand ajung in strainatate, sunt, de multe ori, asimilati cu tagma de infractori. Parlamentul, guvernele, justitia, Ministerul Afacerilor externe etc. nu fac absolut nimic ca se stopeze acest fenomen. Rusine nationala

20 septembrie 2020 9:07

Ronald Lauder Îmi amintesc ca acu' ceva vreme niste (alti) "suporteri olandezi" l-au scos pe alde unchi-mio la Bucuresti sa râneasca zapada de pe pe trotoare si si ala s-a simtit umilit ca a atrebuit sa miste ceva în folosul comunitatii si ulterior a si facut un geschäft bunicel pe chestia asta.

20 septembrie 2020 6:16

v Mai bine decit sa-i bage la inchisoare pe acei suporteri era daca ii obliga sa le integreze pe tziganci ca la sfaturi sint buni.

19 septembrie 2020 23:33

Ronald Lauder De fapt, nu e vorba de trei suporteri, ci de trei EURO-pedofii-lgbt si nici de cersetoare ci de ... plasatoare (mai precis de lucratoare a-sociale din departamentul HR, n.m.). Cu respect, RL (ProKakat-sef la WJC)

19 septembrie 2020 14:46

GG Mi se pare aiurea. Asta nu este umilință! Cerșetoarele aveau discenământ, înțelegeau ceea ce li se cerea și aveau liberul arbitru. Putea să li se ceară și să li se promită orice, nimeni nu le-a contrâns în vreun fel să facă acest lucru!

19 septembrie 2020 14:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.