Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, a fost pus sub acuzare de către procurorii anticorupție pentru că ar fi încasat ilegal sute de ore suplimentare.

Mai mult decât atât, și Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei din timpul protestelor de la 10 August, a fost pus, la rândul său, sub acuzare pentru orele suplimentare încasate inclusiv în seara mitingului Diasporei, relatează Realitatea PLUS.

Surse din cadrul MAI, au declarat, pentru Realitatea PLUS, ca Bogdan Enescu, seful Jandarmerie Romane si-ar fi aprobat singur efectuarea și plata a aproximativ 900 de ore suplimentare, fără acordul șefului ierarhic superior, respectiv al chestorului Bogdan Despescu.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Jandarimi sunt niste slugi ,jeguri vând ciubuce în forma de EURO-puli de zahar ars cu E-uri, care se sug cf. Sf. Norme "europene" în vigoare la data felatiei si cu capu' lu' Andrei Caramitru în cap!

19 septembrie 2020 21:46

Jandarimi sunt niste slugi ,jeguri Jegurile de la Jandarmerie ,, si slugile lui Dragnea care au batut oameni nevinovati in 10 august 2018,,la ordinul lui Dragnea trebuie sa stea in puscarie langa puscariasul Dragnea,,,au crezut ca Dragnea va controla Romania pe veci ca comunisti,,,

19 septembrie 2020 18:43

EURO-bashina i-Realitatii secolului: - Hai noroc / respectiv siktir.

19 septembrie 2020 13:22

Lute Intradevar in organele superioare cu atributii de cinste si onoare au fost promovati si atribuiti ultra corespunzator cei mai buni oameni dar e scuzabil ca vorba aia au facut si ei ce au vazut la guvernanti si parlamentari .Ce urmeaza lalaiala ,pierdere de timp si in final de dosare pierdute sau iesire la o pensie uluitoare cu posibilitate de reangajeare ,sa ne traiti seful si pe langa cateva rachete merg si ore suplimetare !!!

19 septembrie 2020 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.