Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iranul pare să se confrunte cu un „al treilea val” al pandemiei de coronavirus, numărul de noi infecții depășind pragul de 3.000 pe zi, cel mai ridicat număr de cazuri din ultimele luni, scrie The Guardian.

Potrivit ultimelor date publicate vineri de către departamentul de sănătate iranian, 144 de persoane au murit și au fost înregistrate 3.049 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Numărul total al deceselor provocate de Covid-19 este de 23.952, iar 28 din provinciile țării, inclusiv capitala Teheran, sunt clasificate ca fiind roșii sau galbene, pe o scară care denotă gravitatea focarelor.

Mulți experți au avertizat că Iranul va fi lovit de o catastrofă sanitară în această iarnă. Președintele Hassan Rouhani a declarat că departamentul de sănătate încearcă să introducă încă 10.000 de paturi de spital.

Integral pe ProTVComentarii

Al saisprezecelea val: Bine, si cotatiile bursiere ale capetelor "expertilor", ele la cât au ajuns în momentul de fata? Nu de alta, dar daca sunt ieftine, atunci mi-as trage si eu vreo doua-trei, sa le pun în par la intrarea în oras. Cu respect, Paulus

19 septembrie 2020 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.