Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătoarea Adriana Stoicescu, preşedintele Tribunalului Timiş, transmite un mesaj de solidaritate cu Renate Weber, Avocatul Poporului.

”Infectia care cuprinde societatea romaneasca, fara putinta de tratament si cu efecte de cangrena, este nesimtirea.

De la sluga ajunsa vataf la lichelele care se cred domni pentru ca si-au tras o diploma si o masina cu staif, nesimtirea pare a fi singura cale de a ajunge "sus" in Romania de azi.

Pentru ca nesimtirea merge mana in mana cu prostia, iar prostul nu e prost destul daca nu e si fudul, in orice parte te uiti dai peste pseudo intelectuali, ajunsi peste noapte in postura de decidenti ai destinelor oamenilor.

Specialisti incontestabili ai pupatului de dosuri, cei care ne dau lectii de viata si deontologie, lectii de trait si respirat, sunt probabil prima generatie incaltata a familiei, dar care azi ne prezinta un pedigree coafat si cosmetizat, pentru a impresiona prostimea doritoare de stapani parfumati.

Avem o placere maladiva de a ne uita in gurile stirbe ale unor indivizi care nu nici statura intelectuala nici morala, singurele lor argumente fiind urletele si proaste crestere, lipsa totala de educatie si bun simt.

Doamna Renate Weber este aparata de propriile calitati.

De moralitate si profesionalism.

Cand ai alaturi oameni ca Liviu Dascalescu sau Corin Danescu, ultimii lorzi adevarati ai vechiului Bucuresti, nu te poti impiedica de ratonii care se tarasc printre picioarele tale, incercand zadarnic sa iti murdareasca drumul.

Un imens respect, o calda imbratisare si salutari din Timisoara, Doamna Renate Weber!”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber, pe care o consideră vinovată de blocarea legii menite să reducă pensiile speciale.


Comentarii

noi Pt "muie" schizofrenicul de serviciu : scroafa ordinara este ma-ta si nevasta-ta (daca ai asa ceva), scuteste-ne de crizele murdare de schizofrenie si arunca-te de pe terasa bl. sau in Lacul Ciurel - te vei calma pe vecie.

21 septembrie 2020 10:44

Muie postacilor Psd Numai niste postaci imputiti Psd-isti,,pot sa apere o scroafa ordinara cum e Renate Weber,,mda ca le apara interesele Psd-istilor la CCR alti imputiti de Psd-isti acolo in CCR,,asa ca mio sugeti postaci Psd-isti.

20 septembrie 2020 6:59

@Muie postaclor Psd Băi cotarlă idoată, ai grijă să-ți iei hapurile la orele prescrise de nenea psihiatrul. Altfel îți pierzi „renumerația” de postac oficial lăbărar și de cântăreț al Ghiolbanului!

20 septembrie 2020 4:19

GG Bravo Adriana Stoicescu! Din păcate ești și rămâi doar o voce singulară în oceanul acesta de indiferență și lașitate. N-am văzut, încă, niciun "deontolog" din fauna care invadează seară de seară micile ecrane, care să exprime vreo opinie vis a vis de limbajul suburban al unui reprezentant de frunte al unui partid cu pretenții.

19 septembrie 2020 14:55

Muie postacilor Psd Asa imputiti de Psd-isti,,scoateti postaci sa comenteze contra lui Rares, si sa o laude pe scroafa imputita Psd-ista Weber,,parca asa va con vota, da in loc de vot va dam o muie..

19 septembrie 2020 12:49

Famiglia Daca d-na Weber e "aparata de propriile calitati" nu inteleg de ce un presedinte de tribunal trebuie sa sara in apararea ei.Inseamna pe undeva ca "gurile stirbe", "specialisti in pupatul de dosuri ","prima generatie incaltata a familiei" "ratonii" ,au pe undeva o farama de adevar.Intr-adevar spus pe undeva cam bolovanos in acelasi ton pe care il foloseste si d-na Adriana Stoicescu care probabil se pretinde ca nu face parte din " prima generatie incaltata a familiei".

19 septembrie 2020 11:56

xyz Avortonul lepadat de ma-sa, este tinut in brate - spre imensa lor rusine si ocara, de PNL, de Klaus Johanis, de USR (uniunea securistilor din Romania), de PMP si Basescu, din partea carora, nu s-a auzit nici o dojana, critica, nimic adresata avortonului Rares B., dupa laturile vomitate pe gaura gurii, de sus-numitul avorton.

19 septembrie 2020 11:47

Daniel Doamna Stoicescu, felicitari ptr atitudinea luata împotriva acestui avorton politic care este rares bogdan.Insul asta se si vede președintele tarii, el crede ca urland,tipând, injurand, jignind , asa cum i-a înșelat pe români la alegerile europene, o să castige voturile românilor. Această piticanie politică trebuie ignorată,prostul nu trebuie băgat în seamă.

19 septembrie 2020 11:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.