Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Știrea că Lidia Buble s-a afișat într-o ținută extrem de provocatoare la brațul unui cunoscut din lumea mondenă a provocat o serie de comentarii care au obligat-o pe artistă să dea lămuriri.

Lidia Buble și Costi Ioniță au fost surprinși de paparazii luând masa împreună la un restaurant din Capitală. Până aici nimic neobișnuit, însă la plecare cei doi păreau încântați de discuție și au mers până la mașini ținându-se de braț.

Imediat au apărut speculațiile și multă lume s-a întrebat dacă între cei doi n-ar fi mai mult decât o simplă amiciție. Pentru a pune capăt comentariilor, Lidia Buble s-a decis să rupă tăcerea și să spună ce legătură are cu Costi Ioniță.

”Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale. Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a spus Lidia Buble pe

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.