Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Generalul în rezervă Prof. Dr. Mircia Chelaru, vicepreședintele Partidului Neamul Românesc, și-a declarat vineri susținerea pentru Ștefan Florescu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 6, în cadrul unei conferințe organizate la sediul PMP Sector 6 din Capitală.

În pledoaria sa de susținere a candidatului PMP la Primăria Sectorului 6, generalul Mircia Chelaru a pus accentul pe providență, caracter, armonie și pace socială.

”În credința noastră străbună, omul pogorât din Rai avea definiția pe care noi o repetăm uneori zi de zi: cumsecade. Omul cumsecade este de fapt omul providențial, după model divin. Cum se cade din Rai adică. Ștefan Florescu este un om cumsecade. Și ce poți să mai spui despre un om care are de fapt acest atribut absolut? El este reprezentantul polului pozitiv al marii bătălii a zilelor noastre, o bătălie între oamenii rămași cumsecade și cei popular și profund numiți nerușinați.”

Integral pe România LiberăComentarii

Mihai Atâta stiti tov general, toti, fără excepții, să spuneti vorbe mari până vă vedeti cu sacii în caruta, după care vă apucati de furat, uitând să fiti " cumsecade" . Au trecut 30 de ani degeaba, nimic nu s-a schimbat.A, ba da, i-ati contaminat si pe cei tineri cu microbul puterii, minciunii, delatiunii, furtului, parvenirii, etc! Avem o clasă politică de toată jena , de la presedinte, parlament,guvern si până la ultimul consilier local din cea mai mică comună formată din insi fără caracter, avari,inculti, ipocriti, mincinosi,aroganti, adică drojdia societatii din pct de vedere moral.

19 septembrie 2020 11:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.