Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că modul în care Guvernul s-a raportat la aplicarea legii adoptate de PSD care prevedea majorarea cu 40 la sută a punctului de pensie este unul "total cretin" şi susţine că decizia Executivului de a nu dubla alocaţiile, de a nu aloca măşti pentru elevi este „o vendetă” la adresa copiilor.

Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că la rectificarea bugetară PSD va vota pentru alocarea de fonduri în vederea aplicării acestei legi. „Din punctul meu de vedere, este o abordare total cretină, aş spune. Mai mult decât atâta, creează un precedent foarte periculos. Orice guvern de acum încolo a fost încurajat de a nu respecta legea.

Noi, marţi sau miercuri, o să facem un plen reunit şi o să facem corecţiile necesare în legea de rectificare, astfel încât legea să fie respectată. Nu ştiu ce o să mai inventeze, presupun că o s-o atace din nou la CCR, o să revină în Parlament, o vom vota din nou”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a criticat şi atitudinea Guvernului faţă de copii. „Mai nou, vedem această vendetă cu copiii, care eu, să mă ierte Dumnezeu, nu am crezut că vreun guvern vreodată va avea această abordare vizavi de copii. Nu le-ai dublat alocaţia cu banii pe care îi aveai deja în cont, îi avea domnul Orban în contul personal al primului ministru, două miliarde, ai cumpărat primari.

Nu a dublat alocaţia, nu a dat măşti. Nu a dat tablete, mai nou modifică şi legea cu tichete, ca astăzi toţi preşedinţii de Consilii Judeţene să spună că nu mai există bani pentru transportul copiilor la şcoală. Mă oameni, dacă sunteţi atât.. am înţeles sunteţi proşti, mă, dar ce aveţi cu copiii noştri?”, a mai spus Ciolacu.


Comentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul liber Ascultați-l pe Aurolacul ăsta nebărbierit la curul tenului lui, că el e singurul deștept al pulii din galaxie. La fel cum în PSD sunt numai deștepți, nu există nici un prost în PSD, sunt toți deștepți ca pula. De ce? Simplu! În toate guvernările PSD, România a fost ruinată prin înglodarea țării în datorii pentru mai multe generații, tocmai d-aia în PSD sunt numai deștepți ca PULA. Iar voi Pulimea, să-mi numărați ouăle. mUE PSD!

20 septembrie 2020 23:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.