Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu înţeleg ce socoteală şi-a făcut PNL! Avem 1,3 milioane bugetari şi 5,2 milioane pensionari. Dacă reducea numărul bugetarilor, fie şi cu 400.000, avea bani să crească pensiile cu 40%. N-a procedat aşa, deşi există o lege pe care s-a angajat s-o respecte. Câte voturi pierde şi câte câştigă? Sigur că acum nu mai poate schimba nimic. Socoteala trebuia făcută la începutul guvernării PNL.

Sunt prea mulţi bugetari?

Orlando Teodorovici declara că 20% dintre bugetari ard gazul, nu fac nimic, plimbă hârtii. Dintr-o discuţie avută în octombrie 2019, rezultă că FMI ar condiţiona un eventual împrumut pentru Romania de concedierea a 30% din bugetari. În contextul exploziei aplicaţiilor informatice, sigur că este mai economic să reduci cu 30% numărul funcţionarilor, să-i înlocuieşti cu computere care, în plus, nu mint, nu fură şi nu cer şpagă.

Florin Cîţu, ministrul de Finanţe, declara: fiecare bugetar este necesar la locul lui de muncă.

Integral pe AdevărulComentarii

pop Bugetaari, pilosii, care taie frunze la caini, lenesi, cu diplome pe bani ...

19 septembrie 2020 7:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.