Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aflat la deschiderea unui tronson de pe autostrada A3, președintele Klaus Iohannis a dorit să precizeze că este acolo doar pentru a trage un semnal de alarmă. ”Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură”.

”Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez iarăși de ce s-a rămas în urmă. Cred că prin jurul meu sunt oameni care știu cu toții că de fapt nu s-a prea vrut să se dezvolte infrastructura și acum această paradigmă s-a schimbat. Acum se vrea!”, și-a început președintele discursul.

”Nu am venit pentru festivisme!”

”Vă rog să înțelegeți bine de ce sunt eu aici astăzi. Nu am venit pentru festivisme și nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal. Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment nu este un punct terminus. Acest eveniment este un punct intermediar. Este un punct intermediar fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a adăugat Iohannis.

”Deci, acest eveniment vrea să arate că ne dăm seama de importanța acestor lucrări și ne dăm seama că trebuie să schimbăm ritmul, trebuie să meargă totul mult, mult mai repede.

”Le vom realiza într-un timp surprinzător de scurt!”

Gândiți-vă că, dacă vorbim de lucrări de tip autostradă, avem ambiția să realizăm Autostrada Transilvania, care trebuie finalizată, Autostrada Unirii, Valea Prahovei, Valea Oltului și multe alte lucrări pe care le-am planificat și pe care de data asta, pot să vă asigur, le vom realiza într-un timp surprinzător de scurt! În acest sens, vă doresc tuturor mult succes!” a încheiat președintele.


Comentarii

Muie postacilor Psd Numai imputiti de postaci platiti de hoti Psd comenteaza aici.

19 septembrie 2020 10:32

v Din pacate se pare ca cei din vest nu au vrut sa avem autostrazi (am informatia de la un coleg care stia sigur). Se pare ca acuma se vrea altfel spre binele nostru. Ghiolbanis sa nu uite ca a fost pe post de presedinte cca 6 ani. In acest timp se puteau construi multe autostrazi cu mecanizarea actuala. Macar daca facea autostrada Pitesti Sibiu si tot era ceva, sa nu mai vorbim de legatura cu Moldova, etc

18 septembrie 2020 23:38

Mihai Tu chiar crezi ca romanii se mai uita la tine ? Ai ajuns mai rau ca ceausescu.Ala a devenit nesuferit dupa 15ani, tu, dupa 6 ani. Record.

18 septembrie 2020 17:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.