Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este adevărat că haina nu îl face pe om, dar funcția oferă avantaje incontestabile, iar atunci când șpaga multiplicată devine un ”modus vivendi” perspectivele sunt aproape incalculabile la nivel financiar. Plasată într-un poziție-cheie la Spitalul Fundeni, o doamnă cu abilități manageriale duse până la extrem, dar în sensul negativ al expresiei, a reușit să își creeze o adevărată rețea a intereselor personale obscure – bine remunerate, evident -, astfel că s-a transformat într-un magnet pentru sume impresionante de bani și pentru călătorii prin toată Europa.

GÂNDUL.RO vă prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, o altă ”aventură financiară” de proporții… epice. ”Șefa banilor” de la Institutul Fundeni – funcționar public și angajat care, în teorie, trăiește simplu, de pe o lună pe alta, dintr-un salariu – a reușit ”lovitură după lovitură” de pe urma unor informații ”din interior” pe care le furniza firmelor participante la diferite licitații.

Ca în orice spital, și la Fundeni a existat un Plan de Achiziții, iar ”Șefa banilor” s-a mișcat atât de natural prin decor, încât i-ar pune pe gânduri și pe marii ”rechini” ai afacerilor subterane. În urma unei anchete de proporții, doamna în cauză ”a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite”, dar ramificațiile acestei filiere infracționale pe care a orchestrat-o chiar ”Șefa banilor” de la Fundeni sunt, pur și simplu, ieșite din comun.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.