Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociațiile de părinți fac demersuri la Ministerul Educației și la conducerile unităților de învățământ pentru a scurta chinul elevilor de a purta mască la doar opt ore pe săptămână. Soluția pe care părinții vor să o impună este ca învățământul față în față să se facă doar pentru materiile de examen, matematică și română, iar restul să fie predat online.

Nici nu a început bine școala și tot mai mulți elevi se plâng că se sufocă din cauza măștii pe care sunt obligați să o poarte chiar și opt ore pe zi. Asociațiile de părinți i-au asaltat pe cei aflați la conducerea Ministerului Educației, cărora le-au cerut să adopte soluții care să vină în ajutorul copiilor.

”O oră am insistat la întâlnirea cu secretarul de stat de la Ministerul Educației să dea posibilitatea familiilor să opteze pentru online în cazul acestor copii care au probleme, nu neapărat medicale, dar nu vor sub nicio formă. Am făcut presiune pentru că se va schimba ordinul, se caută niște updatări, ceea ce este normal pentru că sunt lucruri care nu se pot implementa.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.