Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toaleta unei școli rurale din Republica Moldova a fost inaugurată cu pâine, sare și panglică roșie, în condițiile în care și în țara vecină este în plină desfășurare campania electorală pentru alegerile prezidențiale. La evenimentul respectiv au fost prezenți primarul satului, președintele de raion, precum și un deputat socialist (partidul din care provine președintele Igor Dodon, care acum candidează ca „independent” pentru un nou mandat de președinte), relatează agora.md.

Fotografia cu respectivul moment a devenit deja virală pe rețelele sociale din Republica Moldova. În poză apar doi elevi, îmbrăcați în uniformă școlară, care țin panglica roșie ce urmează a fi tăiată de patru persoane publice. „Evenimentul” a avut loc în satul Hiliuți, raionul Râșcani, iar în fotografie apar președintele raionului, socialistul Vasile Secrieru, primarul satului, Alexandru Sandu, ales din partea ACUM, și deputatul socialist Vladimir Mizdrenco. Dintre toți adulții din poză, doar primarul satului poartă mască, notează agora.md.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.