Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O mare parte din aberațiile inexplicabile din politica liberală și pesedistă, mai ales în județul Ilfov și în Capitală, are hățurile în mîinile birjarului politic Florentin Pandele. El este cel care îl împinge în luptă pe Traian Băsescu pentru a rupe din procentele lui Nicușor Dan, spre a o scoate pe madam cîștigătoare. Cei din Ilfov vorbesc de operațiunea Băsescu, despre care circulă doar zvonul că ar fi primit câteva milioane de euro. Că Dana Budeanu este intima cuplului, și tot tărăboiul modistei ar fi finanțat de aceeași familie Pandele, cucoana abia ieșită la rampă fiind consilierul de cîrpe și machiaj al primăriței, că tot Pandele și consoarta se află în spatele gonflării unui penal din PNL, pe numele său Hubert Thuma.

Un județ cu dictatură mascată și oameni terorizați

Condamnatul Hubert Thuma fiind o marionetă liberală păpușată tot de Pandele pentru afacerile lor imobiliare.

Integral pe CotidianulComentarii

ion Degeaba cautati cu lupa, defecte la Primarul Pandele - deoarece faptele vorbesc la omul asta: oraselul Voluntari si imprejurimile, adminsitrate de 3 mandate de Primarul Pandele, au inflorit si au devenit asezari luxoase ravnite de mii de romani. Preturile la imobiliare in Voluntari, sunt ca in Bucuresti, chiar mai mari - afaceri si locuri de munca datorate lu' don' Pandele Primar pt romani. Pai, sufera comparatie prosperitatea adusa in Voluntari de Pandele, cu carpelile si gaurile planuite de moliile fomiste Nicusor Dan, Clotilda patachina, si alte molii PNL/USR/PMP ?

19 septembrie 2020 9:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.