Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anostă şi lipsită de zvâc, umbrită de dezbaterile mass-media care au în centru redeschiderea şcolilor şi bâlbele guvernamentale de la începerea noului an şcolar, campania electorală pentru primăria Municipiului Bucureşti s-a intensificat pe ultima sută de metri, iar Nicuşor Dan se profilează deja drept marele perdant al acestei competiţii.

Candidatura lui Nicuşor Dan, „marea surpriză” anunţată la începutul anului de Ludovic Orban, a fost soluţia de compromis aleasă de liderul PNL pentru a controla cea mai râvnită organizaţie internă a partidului şi de a nu genera astfel oportunitatea apariţiei unui rival cu şanse la şefia partidului. Intrat în competiţia electorală pe cai mari, după ce a reuşit coagularea „Dreptei” în jurul acestei candidaturi, Nicuşor Dan încheie campania electorală din postura de victimă colaterală a jocurilor şi răfuielilor de putere dintre Palatele Victoria şi Cotroceni.

Care sunt, însă, evenimentele care au dus la această răsturnare de situaţiei şi au detonat şansele lui Nicuşor Dan de a ocupa mult râvnitul fotoliu de primar al Capitalei:

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.