Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei mari companii din domeniul militar, două din Statele Unite și una din Europa, poartă discuții cu Guvernul României pentru a ne vinde elicoptere de transport și de atac. Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne intenționează să cumpere elicoptere noi, în viitorul apropiat, ne-au precizat surse din cadrul industriei de apărare.

Un element cert este că uzina Sikorsky din Polonia, deținută de compania americană Lockheed Martin, “va oferta către Ministerul Afacerilor Interne al României o tranșă inițială de 12 elicoptere multi-rol Black Hawk, ca parte a programului național de înzestrare cu elicoptere medii/grele, destinate misiunilor maritime și terestre”.

Pentru acest program, destinat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al Ministerului de Interne, mai concurează și firma europeană Airbus Helicopters, care deține și o fabrică în România, la Ghimbav. Valoarea totală a achiziției ar putea depăși 272 de milioane de euro, pentru întregul lot de 12 elicoptere.

Integral pe România LiberăComentarii

Marin Caragea Dacă cu români adevărați ca Ion Ilici Iliescu, Virgil Măgureanu Asztalosz, Theodor Meleșcanu, Adrian Severin, Adrian Năstase, Traian Băsescu, Cătălin Voicu, Miron Mitrea și alți zmei de zmei ai PSD și FSN și PCR am avut numai victorii, de ce că nu păstrăm această tradiție? Să nu uităm că victoriile avute cu adevărații români menționați mai înainte au avut ca rezultat înglodarea României în alte datorii străine de cele 85 de miliarde euro, din totalul datoriei naționale externe a țării care e acum cu ceva peste 110 miliarde euro, așa că tot mai bine e să continuăm tradiția alegând adevărați români ca marii bărbați de stat pe scaun precum Nicolae Ceaușescu, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Ilie Verdeață, Paul Niculescu Mizil, etc. Numai așa vom merge din victorii în victorii. Cu respect Marin Caragea, alias Friedrich Preputzius Limbrikus Clitorisius Hemoroidus Fekalius von Paulus, adică pe scurt Paulus

21 septembrie 2020 0:35

Marin Caragea - Bogdan Aurescu (Goldstein), ministrul de externe. Baranga (noul sef al institutiei de combatere a spalarii banilor) Eduard Helvig (seful politiei secrete. SRI), toti din familii evreiesti de buna reputatie, Un presedinte german (Iohannis) si un prim ministru ungur, Orban Ludovic + un popor de dobitoci care asculta si nu intreaba - avem absolut tot ce ne trebuie pentru a merge din victorii in victorii!

16 septembrie 2020 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.