Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipamentele principale din compunerea primului sistem PATRIOT de rachete sol-aer cu bătaie mare din dotarea Forţelor Aeriene Române au început să sosească în România încă din luna august.

Ceremonia de recepţie a primului sistem de rachete sol-aer PATRIOT va avea loc joi, la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” de la Capu Midia, judeţul Constanţa, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale – MApN.

De precizat că echipamentele principale din compunerea primului sistem PATRIOT de rachete sol-aer cu bătaie mare din dotarea Forţelor Aeriene Române au început să sosească în România din luna august şi au fost transportate la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu”, unde se desfăşoară testarea de acceptanţă şi recepţia.

Integral pe CapitalComentarii

Marin Caragea - Bogdan Aurescu (Goldstein), ministrul de externe. Baranga (noul sef al institutiei de combatere a spalarii banilor) Eduard Helvig (seful politiei secrete. SRI), toti din familii evreiesti de buna reputatie, Un presedinte german (Iohannis) si un prim ministru ungur, Orban Ludovic + un popor de dobitoci care asculta si nu intreaba - avem absolut tot ce ne trebuie pentru a merge din victorii in victorii!

15 septembrie 2020 22:21

Pute Vedeti ca avem si noi ARO, Dacii 1300 ,TAB poate le cumpara cineva Dl Plavan sepcuta o dau eu !!O alta mare victorie a incompetentei !!!

15 septembrie 2020 8:20

popaaaa Zi mare , acum ca si la revolutie armata are cu ce sa-si omoare propriul popor...

15 septembrie 2020 7:24

Oltean Foarte utile la repunerea in picioare a economiei, sistemului sanitar, infrastructurii etc. Punct ochit = punct lovit la virusul COVID. "Tara arde si baba se piaptana" este un mizilic fata de risipa financiara e care si-o permit politicienii romani, fara sa le pese de situatia populatiei. Jalnic.

15 septembrie 2020 5:34

În „iepoca” rachetelor hipersonice, soldații români vor avea pe ce să se pișe! Trump e băiat deștept. A știut să-și vândă (contra o șepcuță de baseball) vechiturile care abia nimereau câte o rachetă irakiană trasă spre Israel și care era vizibilă pe radare zeci de minute, pe când actualele rachete ale lui Putin vor fi detectate din România abia când vor fi trecut de Viena. În primul război mondial, soldații români învățaseră să dosebească pleazna spartă a turnurilor de câmp de proiectilele artileriei grele. „Auzi, trece Brătianu” rosteau ei cu respect auzind vuietul unui obuz greu. „Acum răspunde Kaizerul”, constatau ei când venea și cel german. „A trecut Putin” vor spune în viitor. Dacă vor mai apuca să spună ceva...

15 septembrie 2020 2:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.