Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, în timpul unei conferințe de presă că se vor găsi soluții la nivelul guvernului și al administrațiilor locale privind livrarea măștilor dacă firma care a câștigat licitația nu le poate livra pe toate la timp. Șeful statului a menționat că "livrarea acestor măști a început deja".

"Autoritățile vor face ce scrie în contract. Am înțeles că s-a început livrarea acestor măști și este evident responsabilitatea firmei care a contractat. În rest sunt detalii pe care le pot explica cei care au încheiat contractul. Cu siguranță se găsesc soluții, se vor găsi și la guvern și la administrațiile locale. Înțeleg că multe administrații au găsit soluții pentru a pune măști la dispoziția elevilor și dascălilor", a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe Digi24Comentarii

Muie postacilor Psd Dinu si Daniel este unul si acelasi persoana adica un imputit de postac Psd-ist,,,,

3 septembrie 2020 6:05

Dinu Purtatorul de cuvinte al guvenului, ion hanis , da asigurari ca toti elevii vor primi masti.

2 septembrie 2020 22:09

Daniel Pai acum cateva zile zicea ca guvernul nu poate sa dea la elevi masti, acum s-a rasucit si guvernul o sa le dea masti elevilor.Cand sa-l crezi pe asta , dimineata cand canta ca cucul sau seara cand iese din barlog .Minciuna si dezinformarea a ajuns politica de stat in Romania.

2 septembrie 2020 20:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.