Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimeni nu a mai speculat ca Donald Trump resentimentele albilor față de establishmentul american, ceea ce îl face să conducă în sondajele pre-electorale la categoria bărbați votanți albi, în vreme ce Biden mizează pe puterea femeilor de culoare, el urmând să o numească vicepreședinte pe democrata Kamala Harris în cazul câștigării mandatului.

Conform sondajelor de ultimă oră, Donald Trump continuă să fie preferat de majoritatea votanților albi bărbați, în ciuda gestionării defectuoase a crizei sanitare, care a transformat SUA în țara cea mai îndoliată din lume (160.000 de victime), a recesiunii puternice sau a creșterii masive a șomajului.

Pe baza unor algoritmi de interpretare a sondajelor, Trump îl devansează pe Biden în preferințele bărbaților albi cu 7-9 puncte procentuale, exact diferența cu care Biden îl devansează la nivel național general al opțiunilor de vot, remarcă analistul Al Jazeera Marwan Bishara.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

noi America este creatia "albilor", care si-au sacrificat vietile pt aceasta minunata Tara ! Cine sunt acesti "albi" ?! - sunt europenii din Anglia, Franta, Olanda, Germania, Italia, Rusia, etc. popoare crestine cu traditii culturale si realizari stiintifice de exceptie.

10 august 2020 6:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.