Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Negocierile între PNL şi USR s-au blocat în judeţul Bacău din cauza liderului filialei, Ionel Palăr, susţin surse liberale pentru „Adevărul”. Potrivit acestora, Palăr nu ar vrea ar vrea un USR-ist să câştige Primăria Bacăului, în cazul de faţă Lucian Stanciu Viziteu, pentru a putea pregăti revenirea lui Romeo Stavarache.

„Cu primar USR, Stavarache nu ar avea nicio şansă să revină peste 4 ani”, susţin surse politice pentru Adevărul. Ionel Palăr tergiversează înţelegerea cu USR prin cerere ca la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean să fie liste comune, cu toate că nici în Biroul Municipal, nici în Biroul Judeţean nu s-a votat aşa ceva, potrivit surselor „Adevărul”. Un astfel de demers ar încetini negocierile, pentru o înţelegere pe documente ar trebui să treacă mai întâi prin structurile superioare ale USR şi PLUS.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.