Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noua Zeelandă marchează astăzi 100 de zile de când nu s-au mai înregistrat noi cazuri de infectare cu Sars-CoV-2. Ţara a înregistrat 1.569 de cazuri de infectare şi doar 22 de decese de la începutul pandemiei şi până în prezent.

Noua Zeelandă mai are doar 23 de cazuri active. În cele 3 luni în care nu s-au înregistrat cazuri noi, economia ţării a avut o evoluţie foarte bună
Ţara a avut succes în lupta cu pandemia datorită măsurilor de restricţie luate din timp. Neozeelandezii au respectat cu stricteţe regulile de carantinare şi de distanţare socială.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Paracelsus Măi Daniel, oare cine e partidul mai patrihoț dintre cele care au guvernat România din 1990 pân-acum? PSD a înglodat România în alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din cele 110 miliarde euro cât e acum totatul datoriei naționale. CDR în guvernarea lor dintre 1996-2000 au salvat România de la faliment și au adus țara pe creștere economică la final de mandat. PNL azi încearcă să repare dezatrul făcut de către PSD țării. Care pizdoiul lui mă-ta e partidul mai patrihoț? Băi imbecilule, tu dacă habar n-ai pe ce lume trăiești, măcar nu mai posta tâmpenii fără să te documentezi. Noua Zeelandă a ajuns la acest stadiu, datorită măsurilor eficiente de combatere a molimei virusului, dar și datorită conștinciozității cetățenilor țării de a respecta măsurile impuse de autorități. La noi ca și-n SUA, boborul e mai rebel, mai idiot, mai îndobitocit, nu vrea să poarte mască în spațiile închise, etc,. iar în SUA oamenii mor pe capete. Acolo în SUA tot patrihoți sunt? Muie idiotule!

9 august 2020 20:45

Daniel Au conducatori cu IQ mare, nu iohasnei si orbanei de-ai nostru.*Patrioti nu patrihoti.

9 august 2020 20:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.