Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cunoscut manelist a ameninţat cu moartea un poliţist care l-a amendat. Aflat într-o benzinărie de lângă Ploieşti, Costel Biju a fost prins şi avertizat de către forţele de ordine că nu purta corespunzător masca de protecţie.

După ce a aflat că va fi sancţionat, cântăreţul a ameninţat poliţistul, spunându-i că îi va face vrăji şi că ceva rău ar urma să i se întâmple în următoarele 15 zile.

"Să (...), dacă nu te blestem. Pregăteşte-te, în 15 zile. Mama e de aia care face farmece, mă duc la biserică să aprind o lumânare. Nu este ameninţare, ferească Dumnezeu", i-a spus manelistul, agentului de poliţie.

Manelistul, amendat cu 1.500 lei

Costel Biju a fost amendat cu 1.500 de lei, pentru că nu purta corespunzător masca de protecţie.

Potrivit medicilor, în plină pandemie de coronavirus, masca de protecţie trebuie purtată de faţă, astfel încât să ne acopere şi nasul, nu să fie sub acesta.


Comentarii

Amenzile trebuie date numai în cazuri extreme când nu se respectă regulile legale impuse de autorități. Polițistul a făcut un exces de zel dând amenda, putea foarte frumos să-l avertizeze pe țigoinărul căntecaci rugându-l să-și pună corect pasca pe bot, atât. Apoi, dacă țiganul borât căntecăcăcios nu respecta legea, amenda era optimă, dar numai în acel moment. Dacă întâmplarea a avut loc în aer liber, fără ca țiganul borât împuțit să fie la mai puțin de 2 metri de cineva, atunci amenda e ridicolă, deci amenda numai în cazul ăsta nu trebuia dată. În spațiul liber din natură, oamenii nu trebuie să poarte mască, dacă sunt departe unul de celălalt la minim 2 metri, dar în spații închise, atât masca cât și ochelarii de protecție sunt necesari atât pentru prevenirea răspândirii bolii de către un infectat care nu știe că e purtător de virus, dar și pentru prevenirea infectării cu virusul ăsta nenorocit. Așa că, măi fraților, lăsați-o mai încet cu amenzile ălea, dați amendă când situația impune asta și e singura soluție de moment.

9 august 2020 20:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.