Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Hai, să mergem mai repede!”, strigă micuții cu pas grăbit pe aleea Circului din zona Ștefan cel Mare. Copiii, dar și părinții privesc cu ochi mari și sticloși înainte, spre intrarea în aerna magiei la Circul Metropolitan București. Sătui de mai bine de jumătate de an de stat în casă, între patru pereți, cu tot cu copii, acum se felicită la fiecare pas că au aflat că e deschis, că se susțin spectacole. Adolescenți, seniori, grupul de spectatori e foarte diversificat din punct de vedere al vârstei.

Spectacolul „Povești cu Cai și Jonglerii” începe. Într-o arenă mare, apare un cal negru cum rar ți-e dat să vezi. E atât de frumos încât îți lasă senzația că știe și el că e frumos! Dă din pletele lungi ca și cum ar vrea să atragă toată atenția asupra lui și reușește. Se vede că-și iubește dresorul, o tânără frumoasă, care îl privește și ea cu multă dragoste. După numărul de dresaj, frumoasa dresoare spune că ea dresează cu dragoste, nu cu biciul. O asigurare că acel cal nu a fost chinuit pentru realizarea numărului artistic. Și chiar se vedea acest lucru.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.