Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiul lui Marian Ionescu, solistul trupei Direcția 5, a fost prins sâmbătă noapte drogat la volan. Agenții de poliție au oprit mașina acestuia în urma unui filtru și după mai multe teste s-a descoperit ilegalitatea.

”La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale "Direcția 5". Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal” este comunicatul poliției, obținut pe surse pe Antena3.

Implicat într-un dosar de trafic de droguri

Dosarul ”Droguri pentru VIP”-uri a avut nume importante din showbiz, iar în cadrul acestuia a fost audiat ca martor și Marian Ionescu, tatăl lui Carmin și lider al trupei Direcția 5. Carmin a scăpat de dosarul de trafic de droguri de la DIICOT.

Carmin Ionescu, la sapă de lemn din cauza jocurilor de noroc

Se știe deja că băiatul artistului este rebel, nonconformist şi un cuceritor, exact ca tatăl său. Lui Carmin Ionescu i s-a pus eticheta de “copil problemă” pentru că are deja destul de multe vicii: jocurile de noroc și mașinile scumpe. Ba mai mult, Carmin Ionescu are probleme cu banii pentru că obișuiește să calce des pragul cazinourilor.


Comentarii

Pute Nu va impacientati nu patesc nimic,de Iorgulescu ati mai auzit ceva si vorba aia a omorat si in ce conditii!Pulimea sa se pazeasca !!!!

9 august 2020 13:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.