Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD a prezentat duminică, într-o conferință de presă, „cartea neagră a guvernării liberale”, președintele Senatului, Robert Cazanciuc, afirmând că „PSD nu va permite ca România să se prăbușească sub povara incompetenței și a cleptocrației liberale”.

Cazanciuc a declarat că liberalii „au eșuat în gestionarea pandemiei”, menționând că numărul cazurilor confirmate cu COVID-19 a crescut în ritm alarmant, iar Guvernul „a eșuat în relansarea economiei”.

„Avem o țară în derivă, condusă de un guvern cu zero credibilitate și zero rezultate. PSD nu va permite ca România să se prăbușească sub povara incompetenței și a cleptocrației liberale și de aceea am anunțat că vom depune o moțiune de cenzură. azi facem primul pas și prezentăm cartea neagră a guvernării liberale”, a continuat liderul PSD.

Robert Cazanciuc a enumerat „șase erori ale guvernului PNL și ale președintelui Iohannis care au agravat criza generată de coronavirus în loc să o limiteze”.

Integral pe G4media.roComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul Țigoinărul ăsta de Robert Căcatzanciuc dacă a uitat să-și bărbierească curul la ten lăsându-și barbă, are impresia că e mai filozof? Ce mutră de tomberon are acest rrom! Păi, unde pula calului să se prăbușească România, măi țigane? Morții mă-tii de împuțit! Adică, PSD în toate guvernările lor au înglodat România în alte datorii externe de alte 85 de miliarde euro din cele 110 miliarde euro cât reprezintă totalul datoriei externe naționale acum, iar tu te caci pe gură despre incompetență? Te fut în gură până faci spume ca detergentul Tide, morții mă-tii de țigoinăr împuțit. Dacă CDR în guvernarea 1996-2000 a salvat România de la faliment și a adus țara pe creștere eronomică la final de mandat, ăștia de acum încearcă și ei să repare ruinarea României făcută de către PSD, iar tu țigan borât te caci pe gură despre incompetență? Mă cac un căcat mare în partidul vostru de împuțiți! Vă-n gură de nemernici! Să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

9 august 2020 20:17

Muie jegului Cazanciuc Mai gunoiule de Cazanciuc tu care esti casatorit cu vetisoara lui Ponta ,,tu vb de distrugere morti ma-ti de Psd-ist imputit , cand voi ati votat legi pt infractori si voi sa furati fara sa fiti anchetati,,va-ti facut un departament ai infractorilor cu procurori propri daca erati prinsi ca ati furat de procurori DNA ,imediat procurorul vostru ordinara Florea si Gheorghe Stan ii anchetau..voi ati distrus tara nu alti ,,cine te crede ce minciubi spui jegule,,crezi ca ma convingi sa te votez ,,niciodata nu voi vota comunisti si securisti care a infiintat FSN la fine si-au schimbat numele in Psd.

9 august 2020 13:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.