Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Să luăm în calcul următorul experiment. Dacă nu vei mânca o pizza în decurs de o oră, vei muri de foame. Ce faci? Majoritatea oamenilor ar comanda imediat o pizza – și nu doar o singură Margarita, ci mai mult, de la mai multe restaurant. Vrând să-ți maximizezi șansele ca măcar o pizzerie să-ți ofere, la timp, ceea ce ai nevoie, nu-ți va păsa că o parte din pizza comandată sigur va fi aruncată la gunoi.

O analiză The Economist, pe care o vom reda pe larg:

Lumii îi este foame de un vaccin împotriva covid-19. Până în prezent au fost înregistrate aproximativ 700.000 de decese din cauza bolii, iar totalul crește cu o rată de aproximativ 40.000 pe săptămână. Dacă includem și decesele neînregistrate, numărul real este mult mai mare. Între timp, economia globală se confruntă cu cea mai puternică contracție de la Marea Depresiune, de aproximativ 8% din PIB pe prima jumătate a anului 2020.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.