Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat discursul regizorului Cristian Puiu, care a spus că este “inuman” ca spectatorii să privească un film de 200 de minute purtând masca de protecţie pe faţă.

Acesta consideră că regizorul a făcut o măgărie agitatorică menită să-i promoveze filmul. „Dacă n-aș lua în considerare această posibilitate, ar trebui să îl consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot!”, a spus Cristian Tudor Poepscu.

„Ar trebui acum să mai adaug un calificativ lângă cel de „idiot”, dacă n-aș lua în considerare prima ipoteză și anume aceea de promovare, de publicitate grosieră făcută filmului prin această ieșire a dlui Puiu, prin care, de altfel, dânsul se alătură personajelor grotești care, în mass-media, zbiară continuu anti-mască. Și face asta dl. Puiu când numărul de morți și de infectați pe zi crește înspăimântător în România. Dă exemple cu Franța, cum filmul lui a fost văzut acolo fără mască și fără distanțare, asta în timp ce România devine ciumata Europei acum, românii sunt puși în carantină în tot mai multe țări și dl. Puiu ne dă astfel de exemple. Ar trebui să alătur și calificativul „nesimțit” la ceea ce a făcut dl. Puiu”, a declarat gazetarul la Digi24.

Integral pe ProTV



Comentarii

Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD Idiot ești tu cu tot neamul tău de patrupede, nene Paulus, așa că ia o muie ca să ai gura plină. Cufureala pe care o caci acolo pe gură-n postarea ta este nu ecce un căcat împrăștiat, iar tu ești in Idiot și un Imbecil cu I mare. Faptul că nu-ți place ție de nenea CTP, fie pentru că are mutra aia a lui așa cum e, fie că nu-l ai tu la inimă pe individ, opinia mea e că nenea CTP așa cum e el, are mare dreptate în cam tot ceea ce declară el în spațiul public și-n presa scrisă sau vorbită. Tu, care ești scufundat în cloaca plină de căcălău a ocultismului imaginar și imaginativ inexistent ocult sau nu, cu toată propaganda ta împuțită nu prea reușești să aburești nici măcar cretinii fără rațiune cu postările tale infecte. Deci, idiotule ia o muie și du-te-n găoaza mă-tii învârtindu-te! Ai înțeles? Imbecilule.

10 august 2020 1:12

Solidaritatea adevăraților idioți se exprimă prin solidaritatea cu CTPulea E și cuuult acest CTPulea. Poate vă explică el, după ce se documentează la biblioteca SRI-ului, care este deosebirea de finețe dintre hominizi și hominini. Că, fără să știe, el chiar este un hominid. Adică nepot de mahăr securist (chiar cel mai), fost ziarist la SCÂNTEIA, fost foarte mare aplaudac al minerilor și mineriadelor și escroc în bună regulă ca privatizator al ziarului ADEVĂRUL. Acum linge lăbărarii de rahat pe unde-i prinde, a devenit mitraliera celor ce promovează ideile neomarxismului victorios din hoccident și se cacă literalmente pe valorile tradiționale românești. Pe această linie se înscrie și atacul jegos împotriva regizorului Cristian Puiu, singurul mare rgizor român în viață, care își produce filmele fără ajutorul mafioților din CNC (Consiliul Național al Cinematografiei) și nici nu recurge la finanțări soroșiste, tocmai pentru a-și păstra libertatea de exprimare artistică și, de ce nu, politică. Să fiți siguri, dragi tovarăși idioți, că nu chestia cu măștile și Covidul a încins păsatul din burdihanul slăbănog al lui CTPulea, care se pricepe, nașa, și la filme, ci ura lui turbată împotriva oricărui om valoros ce nu face cuvenita reverența în fața ideilor globaliste și antinaționale. Ecce idioten! Aplaudați-l deci, idioților

9 august 2020 23:36

Agerpreș Dragă Cristi, ești nu numai imbecil, ești și idiot. Pentru că ai muțit, deschide gura și ia o muie, ca să ai gura plină. Să n-ai norocul să dea virusul peste tine, pentru a simți pe propriul tău șoric ce înseamnă să fii bolnav de molima asta. Succesuri!

9 august 2020 21:06

Cristi Rămâi fără cuvinte la spusele acestui infatuat ctp.Insul se considera buricul pământului.

9 august 2020 14:20

Pierre Indiferent de simpatia sau antipatia pe care o ai fata de CT Popescu, nu poti sa nu-i dai dreptate .M-as fi asteptat ca macar cativa oameni cu scaun la cap pe care sunt convins ca ii mai avem sa -si exprime parerea.Dar..se pare ca evenimentul cel mai demn de a fi comentate e inmormantarea oachesului Emi Pian.

9 august 2020 12:53

Verdict Ramane cum am stabilit : e si IDIOT !

9 august 2020 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.