Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fosta concurentă a popularului show „Chefi la cuțite” a trecut prin momente de groază, după ce a fost luată la bătaie în mijlocul zilei de două persoane, soț și soție. A avut nevoie de intervenția ambulanței pentru a o duce de urgență la spital.

Amalia, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite” povestește că cei doi au dat practic de pământ cu ea și nimeni nu a sărit în ajutorul ei. Motivul se pare că ar fi acela că „este prea vedetă”. Mai mult, ea spune că pe lângă cei doi au venit și alte persoane necunoscute și au început să dea în ea și nu a avut nicio șansă să se apere.

Aceasta este acum internată la spital cu perfuzii după întâmplare nefericită.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine” a declarat fosta concurentă, pentru spynews.ro.

Integral pe CapitalComentarii

Grohăitură pesedisto-dragnistă a lui Mircea Badea în legătură cu represiunea barbară din 10 august În preziua zilei care marchează doi ani de la represiunea barbară din 10 august 2018, un propagandist de cursă lungă al curentului pesedisto-penalo-securist (Dragnea – Voiculescu) emite o mizerie incalificabilă. Numele propagandistului roșu e Mircea Badea. Duminică seara, slugoiul voiculescian a postat pagina lui de Facebook un mesaj de o abjecție absolută: „Trei putzoi prajitzi in Piata Victoriei ca sa ghiorlaie ca n-au putut sa dia jos guuuveeernul pe 10 auuguust acu dooi aaaani”.

10 august 2020 5:15

Emil Pianină Fătuca asta de vedeată ce e, a ajuns să ia bătaie? Oare căcare cine e de vină? Să fie de vină Antena Șanț unde vedeata robotește pă bani? Sau să fie de vină titlul de căcat al unei pulituri de emisiune? Chef? Chefi? Adică n-am chef, sau n-am chefi? Băi imbecililor, lăsați în pula calului limba engleză și cuvintele ălea pescuite de voi imbecilii din engleză pentru vorbitorii de limbă engleză curentă, voi ar trebui să încercați să scrieți și să vorbiți corect românește, cretinilor. Chef ca termen din limba engleză înseamnă tradus pă românește bucătar, simplu, deci, unde pula calului e chef-ul? Vă fut în gură cu cheful sau chefii voștri cu tot! De data asta vedeata a avut se pare chef de-o mardeală, de a ajuns să fie șifonată de bătaia aia dată de niște iresponsabili. Gestul de a o lua la bătaie pe vedeată e unul extrem și regretabil, eu sper ca vinovații să fie pedepsiți excesiv de sever, pentru a simți pe pielea lor ce înseamnă un abuz de aceast gen. Antenei Șanț nu-i recomand decât să-și schimbe titlul ăla imbecil folosind numai cuvinte din limba noastră românească.

9 august 2020 20:35

Uta Singurul lucru care il inteleg e ca a sarit si sotul ei pe dvs,adevarul e ca merita ,sunteti apetisanta !

9 august 2020 13:55

Gica Ferentari Eh, asta inca nu e stirea cea mai mare .Evenimentul zilei este dat in "Excrementul Zilei " si anume, colosalul ,nationalul, mondialul eveniment : inmormantarea bronzatului interlop Emi Pian,eroul de necontestat si personalitate de vaza a societatii noastre actuale . Nu uitati, dimineata , la pranz si seara cititi Ev.Z si Capital ca sa va tampiti in final !

9 august 2020 12:43

Curva dracului Te batut asa din senin ca esti vedeta,,spune adevarul jogodie,,da nu are nimeni cu tine daca nu te iei de ei.

9 august 2020 12:23

Pe bune ! Ca a fost snopita in bataie, se poate .Dar ca e vedeta,asta e de domeniul fanteziei.

9 august 2020 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.