Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La scurt timp după ce Ministerul Educației a anunțat că de cele 250 de mii de tablete pot beneficia doar copiii ale căror familii nu dețin nici măcar un telefon conectat la Internet, World Vision România a lansat un studiu care arată că această condiție nu este corelată cu realitatea sărăciei din sate. 55% dintre părinții din mediul rural nu-și permit câte un dispozitiv digital pentru fiecare elev, iar 40% dintre elevii de la sat n-au avut acces la școala online. Cu toate acestea, Ministerul Educației a dat un ordin încă din aprilie în care se precizează că învățământul online este obligatoriu.

Mihaela Nabăr, directoarea World Vision România, explică pentru Libertatea, în baza studiului publicat recent de organizație, cum a arătat viața copiilor și a familiilor acestora din mediul rural în peioada pandemiei.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.