Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a decis ca organizaţia din municipiul reşedinţă să fie condusă de primarul Mihai Chirica, la cinci luni de la intrarea acestuia în formaţiunea politică.

"Am pus şi pun mai presus de orice dezvoltarea Iaşului şi transformarea într-unul dintre cele mai puternice judeţe din România. De aceea, am ales să fac echipă cu primarul Mihai Chirica şi împreună să deblocăm şi să aducem fonduri, obiective vitale pe care nicio administraţie CJ-primărie nu le-a realizat până în momentul de faţă. Infrastructura rutieră, de utilităţi, educaţională si medicală a Iaşului şi a Moldovei au fost în ultimii 30 de ani doar o planşă frumos desenată doar în campaniile electorale. În timp ce alte judeţe au progresat şi au făcut din acestea un fapt firesc, Iaşul, cu cea mai consistentă expansiune demografică, a rămas în urmă. Există atâtea atuuri - cea mai mare reţea de drumuri judeţene, obiective naturale şi de patrimoniu de anvergură, oportunităţi de infrastructură numeroase, cu o poziţie strategică deosebită care nu au fost fructificate din lipsă de voinţă politică, orgolii, lupte nesfârşite şi incompetenţă. Acum există si voinţa politică, există şi fonduri. Şi în patru ani putem construi împreună, uniţi, nu dezbinaţi. Preluarea organizaţiei municipale de către Mihai Chirica îmi dă convingerea că responsabilităţile administrative şi cele politice vor contribui la succesul Iaşului pe termen lung", a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, ministrul Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Iaşi.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.