Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

221 de persoane nou infectate cu COVID-19 au fost confirmate sâmbătă în Bucureşti, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Numărul total al infectărilor în Bucureşti ajunge astfel la 7121. Până astăzi, 8 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Dintre acestea, cele mai multe au fost confirmate în Bucureşti, acolo unde 221 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19. În total Capitala ajunge la 7121 de total infectaţi. La polul opus se află Satu Mare, acolo unde în ultimele 24 de ore a fost confirmat doar un singur caz nou, având în total 124 de persoane cu COVID-19.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.