Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În spaţiul public a reapărut obositoarea sintagmă traseism politic. O definiţie corectă ar fi migraţie politică. Cei care au beneficiat cel mai mult din transferurile politice, PSD, acuză acum stârnirea jihadului de către PNL.

În condiţiile în care şapte bărbaţi români din zece consideră normal adulterul (înşelarea nevestei n.a.), aud sicofanţi ai corectitudinii vorbind despre traseismul politic, nu ca o acţiune de primenire organică, de schimbare a sângelui ci de-o perversiune demnă de pus la stâlpul infamiei.

Să avem rezon! La bătrâneţe, toate curvele cântă în corul bisericii.

Integral pe România LiberăComentarii

Așa este! Cum zice autorul, mare curvăsărai politic, că doar politichia e mare curvet, dă când lumea. Acum, eu ca persoană ce-și exprimă aici opinia, dezavuez toată tevatura asta cu traseismul acceptat de către PNL, culegând tot gunoiul de grajd și balegile PSD-ului, dar, aceeași metodă a fost practicată de către PSD culegând toți fripturiștii de la PNL pân-acum. Să fie bine, să fie rău? Poate că nu e prea rău, dacă liberalii pot bate staliniștii împuțiți cu propriile lor metode împuțite folosite de către PSD până acum. Așa că, dragi tovarăși și pretini, cum zicea marele bărbat și om de stat pe scaun cu codoiul lângă el, Nicolae Ceaușescu, muie PSD!

8 august 2020 20:58

Cititor Hai, ca-i tare si corecta : "la batranete, toate curvele canta in corul bisericii".

8 august 2020 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.