Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Seri de poveste, la Circul Metropolitan Bucureşti, cu spectacolul "Magia Circului-Povesti cu cai". O parte dintre cei mai renumiti maeştri ai călariei s-au pregătit intens, după încetarea stării de urgentă, pentru a fi gata de spectacol.

În afară de cai superbi și călăreți, maeştrii acrobațiilor, mai cunoscuți în afara țării, vedete în festivaluri internaționale, oferă o reprezentație de zile mari.

Artiştii jongleri completează povestea oferită cu generozitate de la Circul Metropolitan Bucureşti pentru spectatorii mari şi mici pe toata durata vacantei de vară.

Spectacolele au loc în arena exterioară din vecintătatea Circului Metropolitan Bucureşti.

''Povești cu Cai și Jonglerii, este spectacolul-fenomen care se înscrie cu succes în seria reprezentațiilor unice, jucate în aer liber, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15, pentru a colora și înfrumuseța Vara 2020.

La finalul celor aproximativ 70 de minute de show de înaltă ținută artistică și momente de bună dispoziție, spectatorii, mici și mari, vor putea face fotografii cu cei 6 cai distribuiți în spectacol precum și cu artiștii'', este specificat într-o postare pe pagina de Facebook a Circului Metropolitan.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.