Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii pot subscrie începând de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani, anunță Ministerul Finanțelor.

Perioada de subscriere se va încheia pe data de 31 august 2020. Veniturile provenind din dobânzi sunt neimpozabile.

Rata dobanzii este de 3,5% - 1 an, 4% - 2 ani, 4,25% - 3 ani, 4,75% - 5 ani, fără plafon individual de subscriere.

Titlurile de stat pot fi cumpărate de la unitățile Trezoreriei Statului în perioada 10-31 august 2020 și de la unitățile C.N. Poșta Română în perioada 10-28 august în mediul urban și în perioada 10-27 august în mediul rural.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Subscrierea? Adică scrierea dedesubt? Limbajul de lemn putred triumfă din păcate. Dacă termenul subscribe din limba engleză tradus pe românește înseamnă abonează-te, la noi în România, orice imbecil din presă care habar n-are de engleză dar nici măcar nu caută să traducă cuvântul respectiv din engleză-n română, își cacă fecalele minții aiurea într-o presă de tot căcatul proaspăt. Unii imbecili mai recurg și la metoda ghilimelelor, atunci când nu știu semnificația unui cuvânt din engleză-n română, de exemplul imbecilii de la Digi 24 într-un articol scriau, există ”dovezi emergente” cum că ceva va avea loc, o imbecilitate crasă. Băi dobitocilor, e chiar așa de greu să încercați măcar să scrieți și să vorbiți corect românește? În cazul de față, era vorba de exprimarea corectă, cumpărarea acelor obligațiuni de către populație, sau achiziționarea lor prin participare la cumpărarea acelor obligațiuni, sau investirea banilor personali de către populație în acele obligațiuni. Muie! Vă fut în gurî!

8 august 2020 21:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.