Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunțul președintelui ALDE de a candida la Primăria Capitalei închide lista aliaților politici ai Gabrielei Firea care s-au delimitat de ea în ultima perioadă.
Practic, liderul PSD București se vede pus în situația de a candida pe cont propriu, fără un sprijin din partea altor formațiuni de stânga. Fără acest sprijin și cu o mobilizare redusă la nivelul partidului din care face parte, tot mai scindat din cauza rivalităților interne, actualul Primar al Capitalei intră în cursa electorală, practic, învinsă.

Alianța de stânga eșuează pe mâna PSD

Actualul primar al Capitalei s-a numărat printre liderii PSD care au susținut activ o alianță mai largă a partidelor de stânga în alegerile de anul acesta. Prezentă la Convenția Națională a Pro România din luna februarie, Gabriela Firea lansa o invitație directă partidului condus de Victor Ponta, arătând că o alianță dintre PSD și Pro România ar fi una ”de bun augur”.

Între timp, negocierile PSD cu Pro România au intrat în blocaj.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.