Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DIICOT i-a pus sechestru omului de afaceri Cristi Burci, DNA nu a reușit să treacă de camera preliminară în dosarul lui Adrian Sârbu.

Aproape că niciun patron de presă din România nu a scăpat în ultimii ani de acuzații ale procurorilor, deși multe dintre aceste acuzații au ajuns chiar să fie respinse de judecători. Dacă în cazul Burci acuzațiile privesc o societate de stat, în cazul Sârbu acuzațiile sunt de ,,neplata taxelor la stat” și vin în neconcordanță majoră cu jurnaliști deveniți moguli sub umbrela unor Asociații – vezi cazul Dan Tăpălagă/G4 media – cu 0 plăți către stat.

G4media.ro nu ratează niciun moment să atace judecătorii incomozi, în timp ce susține independența judiciară la un pahar de bere cu judecătorii preferați.”

Dosarul lui Cristi Burci: 8 mil. euro prejudiciu în Dosarul Romvag Caracal

Cristian Burci este investigat încă din 2016, în dosarul Romvag Caracal pentru un prejudiciu de 8 milioane de euro, DIICOT i-a pus sechestru pe bunuri, iar de curând Curtea de Apel București a menținut sechestrul.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.