Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surpriză pe scena politică. Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va candida la Primăria Generală a Capitalei, au decis, joi, membrii Biroului Politic al formațiunii. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Printre motivele expuse sunt:

„Am constat că in Bucuresti nu e niciun candidat liberal. Nicusor Dan nu are un profil liberal. Faptul ca e sustinut de liberali e altceva. Bucureștiul are nevoie de așa ceva.

Trecem printr-o perioadă foarte grea si nu e timp de experimente. Experienta pe care am acumulat-o ca premier si președinte al Senatului sunt utile pentru a crea o vziune pentru Bucuresti.

Mă consider in stuatoa de a avea o obligatie față de organizațiile ALDE din țară. Generalul trebuie să stea alătur de soldati. Este un îndemn la luptă pentru toate organizatiile ALDE din țară“, afirmă liderul ALDE.

Săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu anunța că va propune colegilor din conducerea ALDE semnarea unui acord politic cu PSD, în vederea alegerilor locale, care să fie „o alternativă serioasă la incompetenții din PNL, neomarxiștii din USR și turnătorii din PMP”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.