Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat, joi, candidatura la funcția de primar general al Capitalei. "În București nu există un candidat adevărat liberal. Voi fi candidatul liberal în București", a declarat, joi, senatorul Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

În acest mod, senatorul Tăriceanu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile locale din 27 septembrie. Practic, Tăriceanu anunță astfel o sciziune între partidul său, ALDE, și PSD. Nu numai că simpatizanții ALDE nu sunt invitați s-o voteze pe Gabriela Firea, candidata PSD, dar mai mult de atât, au și propriul lor candidat, acesta fiind președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

În anunțul de joi, prin care și-a oficializat candidatura, Tăriceanu a făcut referiri ironice la Traian Băsescu și la Nicușor Dan, dar nu a spus nimic despre Gabriela Firea.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.