Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La 5 august ora 24 a devenit definitivă Hotărârea CEDO în cazul Kovesi versus România pronunţată la 5 mai 2020 cu privire la demiterea fostului procuror DNA.

O asemenea hotărâre definitivă e urmată de măsuri de aplicare, respectiv o foaie de parcurs cu angajamente ale ţării noastre prezentate în cel mult 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii, document ce trebuie validat şi a cărui aplicare va fi monitorizată de către Comitetul Miniştrilor Consiliului Europei.

Este un risc relevant să abordăm o asemenea temă complexă, cu nuanţe şi implicaţii majore, greu de prezentat într-un format lesne de lecturat pentru un public larg. Acest lucru reclamă o prezentare mai largă şi mai puţin accesibilă, cu lăsarea deoparte a uni număr mare de argumente tehnice şi juridice. Apoi abordarea este şi mai grea în cazul calităţii celui implicat, Laura Codruţa Kovesi, fost procuror şef DNA, actual procuror şef european. Orice dezbatere care o include naşte pasiuni majore în România. În plus, vorbim despre teme cu profundă relevanţă politică, şi asta în prag de alegeri locale şi generale în România.

Integral pe AdevărulComentarii

Muie postacilor Psd Alt bou de Psd-ist comenteaza cel de la ora 18.05..mars la cotet potaie Psd-ista..

7 august 2020 21:44

Iulian Chifule,... cine dracului te-a-nvățat să scrii păsăreasca asta la tastatură?! Spune-o, măh cretinule, pe aia dreaptă că Kodruța Cretinuța și-a vândut și sufletul, și prostia din cap ca magistrat și suavitatea dintre craci unor forțe pe care mulți dintre noi le numim soroșism, pentru că nu mulți înțeleg ce-i acela neomarxism globalism, iar forțele acelea o ajută cu drag să se cace cu spor în capul românilor ce se opun completei jefuiri de resurse a României. Că România încă mai are resurse și acestea trebuie să nu ajungă cumva pe mâinile Chinei. Nu zic Rusiei, pencă Rusia are deja Siberia și o ține bine în stăpânire. Iar tu, cretinule, care nu ești chiar străin de ce se întâmplă prin lume, păsărești de zori la tastatură pentru un ziar antinațional ca să-ți asiguri rația zilnică de semințe. Papagalule! Mă uit la tine și la TV cum măcăni vrute și nevrute pentru a transmite cu morga-ți caracteristică mesajele pe care Oculte le vrea înfipte decisiv în creierii românilor. Îți curge sudoare de untură din obraji și din glas ca să-ți faci ttreaba cum trebe! În definitiv, e alegerea (opțiunea) tă. Poți să faci ce vrei cu viața ta ca să-ți fie bine, dar nu apelpisi atâta limba română ca să te dovedești mai deștept decât ești, că te pierzi în nuanțe și prețiozități de nu te mai pricepe nici Georgică Soros!

7 august 2020 18:05

Muie postacilor Psd Un bou de postac Psd-ist @George,,,nu trebuie bagat in seama,,la drogat Psd si antena 3..

7 august 2020 14:19

@George Tu esti rau bolnav. Tu ai impresia ca-n Romania sfintenia se plimba pe stada cu curvele sau cu preotii homosexuali, atat inainte de 1990 cand nu se stia nimic, dar si dupa 1990.Cea mai mare greseala este sa nu recunosti o fapta care exista. Nerecunoasterea duce de fapt la ceea ce crezi tu ca ra duce recunoasterea. Nerecunoasterea duce la multiplicare mai mare decat a recunoaste si evident ar fi bine sa poti face corectii. Nu toate faptele pot fi corectate. O savezi mai George, daca esti tanar (25-30 ani) ce se va intampla peste 30 de ani a faptului ca nu AM RECUNOSCUT atataia ani ( nici acum) ca ROMII sunt o problema pentru romani. Lasati la marginea societatii fara a-i "trage la educxatie" chiar cu forta, vor ajunge sa SPERIE si apoi sa DOMINE SOCIETATEA ROMANEASCA prin CLANURILE care vor deveni tot MAI NUMEROASE. Romanii au tendita de-a pleca din tara, iar peste 50 de ani VOR FUGI pentru ca nu vor mai putea trai in ROMANIA. Sper ca ADMINISTARTORUL nu va sterge postarea. Nu-i una sovina, este una care va arata viitorul. Iar d-ta adm. vei fi unul care probabil te vei lovi de ceea ce-am spus mai sus. Sa-ti aduci aminte! Sau mai bine actionati acum!

7 august 2020 14:04

George Nici un cutremur.... E dovada clara ca toate institutiile sunt supuse presiunilor euro-atlantice, cele care au devalizat Romania prin DNA, SRI-aripa vanduta , SIE-idem etc.... Ce atata vorbarie? Ca si legea pentru pedepsele pedofililor.... Urmeaza presiunile pentru adoptiile internationale si vor marlanii mondiali, prospatura romaneasca.... Guvernul o da cotita.... Clar?

7 august 2020 12:53

Traian https://www.activenews.ro/stiri/Zodia-virusului-si-altele-XXI-162435

7 august 2020 12:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.